• Absolute controle over effectieve reiniging van de keuken… tot ontsmetting.

  • Een gegarandeerd optimale hygiëne van uw installaties door het detecteren en verwijderen van de biofilmbesmettingen

Realco wint rechtszaak tegen vervalser

Realco, pionier van enzymatische hygiënische oplossingen, laat zijn verschillende patenten rond biofilms gelden en wint rechtszaak tegen copycat!

De Franstalige ondernemingsrechtbank in Brussel heeft recent het Brabantse biotechbedrijf in het gelijk gesteld in de zaak tegen een internationale concurrent die zijn groene chemieproducten namaakte.
Deze uitspraak is belangrijk voor de verdediging van het intellectuele eigendom van de wereldleider op het gebied van enzymatische oplossingen, die zo wordt versterkt.

Louvain-la-Neuve, 08 februari 2021. In de afgelopen 30 jaar is Realco voortdurend bezig geweest met het innoveren en ontwikkelen van steeds efficiëntere hygiënische oplossingen voor de voedingsindustrie, de cateringsector, de gezondheidszorg en particulieren. Een van de grootste innovaties van de wetenschappers van het bedrijf was zonder twijfel het specifiek gamma van enzymatische producten die het immense voordeel bieden de beschermende biofilmlaag te vernietigen, wat het mogelijk maakt diepgaand te desinfecteren en zo het besmettingsrisico sterk te verminderen.

Lees hier het persbericht.